InteriorScent.nl
Dirkje
Goede service, snelle levering en netjes ingepakt.
Trea Suk
Goede prijs en snel geleverd
Mary Calcagno
Slechte ervaring. Levering steeds uitgesteld.. eenmalige aankoop
Antwoord van InteriorScent.nlBedankt voor uw beoordeling, maar het was fijn geweest als u mij eerst even een berichtje had gestuurd in plaats van een negatieve beoordeling. Dan had ik gelijk voor u kunnen nakijken wat er met de bezorging van uw pakket precies niet helemaal goed gaat.
Maar ik heb de track&trace voor u nagekeken en hieruit blijkt dat de bezorging bij u op 4 maart niet is gelukt en dat het pakket daarom naar een Postlocatie zou zijn gebracht. Het is wel een beetje onduidelijk of het pakket daar wel of niet is bezorgd, maar misschien heeft de Postlocatie de barcode op het pakket niet goed ingescand.
Ik heb daarom zelf contact opgenomen met desbetreffende Postlocatie en zij hebben mij bevestigd dat het pakket daar klaar ligt voor u. Ik heb u hiervan reeds op de hoogte gebracht en ik heb vernomen dat u het pakketje daar inmiddels heeft opgehaald. Eind goed, al goed.
Mijn excuses voor de verwarring en het ongemak.
Liefs
Manon -
Christine
Snelle verzending
Agata
Snelle levering mijn bestelling was binnen enkele dagen thuis. Ik werd goed op se hoogte gehouden over mijn bestelling.
Astrid
Goede feedback over levering. Keurig verpakt. Heerlijk geurende amberblokjes.
Mieke Knegtel
Keurige en snelle levering!
Stefanie Ruitenbeek
Hele goede service.
En een mooie prijs voor 3 geur blokjes. -
lia boot
Heel duidelijk
shana meyers
Heel vriendelijke communicatie! Vlotte bestelling en levering. Ik bestel er zeker nog!
Ramona Van Melsen
Is een heerlijke geur
Heel blij mee -
Gerda Janssen
Prima product
MSU
Aangename zachte lavendel geur. Hopelijk met het raspen het geurblokje nog voor een tijdje kan blijven. Het werkt heel goed.
SB
Snelle en correcte levering. Heerlijke producten.
Betty
Snel geleverd en veel keuze.
Elise
Snelle service, goede uitleg
annie boertje
Hele goede service.
Cil Kardyat
De maat is is niet correct
Afke Toering
Rene De jong
Goede geurtjes,niet duur snel geleverd