Intershades
Op zoek naar binnen- of buitenzonwering? Dan bent u bij Intershades aan het juiste adres! Via onze webshop bieden wij u de mogelijkheid voor de doe-het-zelvers om direct een nieuw screen- of zonneschermdoek te bestellen! Daarnaast zijn wij ook officiƫle dealer van screens, zonneschermen, rolluiken, rolgordijnen, horren, jaloezieƫn en vele producten meer! Wij kunnen uw producten desgewenst monteren op locatie.

Hopelijk mogen wij u ook binnenkort welkom heten op onze website! Wij helpen u graag verder.
De zekerheden van https://www.intershades.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.