Intimitijd
Intimitijd is de grootste christelijke erotiekshop, actief in Nederland en België en met een sterke focus op kwaliteit. Op intimitijd.nl vind je een mooie selectie van producten die zijn gericht op de intimiteit, seksualiteit en liefde tussen elkaar. De producten die in onze webshop zijn zorgvuldig uitgezocht. We streven ernaar om onze website en producten vrij te houden van naaktfoto's en aanstootgevend taalgebruik. De website en alle producten zijn daarmee geschikt voor (christelijke) stellen die zich ongemakkelijk kunnen voelen bij de beelden en het taalgebruik op reguliere erotische webshops.
De zekerheden van https://www.intimitijd.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Els Gouman, oprichter en eigenaar van de christelijke erotiekshop Intimitijd.nl. Het was best spannend om ruim 10 jaar geleden deze webshop te starten. Seks is een onderwerp waar een enorm taboe op ligt en nog steeds merk ik dat het thema lastig bespreekbaar is. Zelf heb ik ook echt wat drempels moeten overwinnen, maar het is een prachtige uitdaging om seks op een positieve manier onder de aandacht te brengen. In 2016-2017 heb ik de opleiding hbo-seksuologie met succes gevolgd. Zo kan ik klanten nog beter helpen. Mijn missie: laten zien dat seks is gemaakt om van te genieten!


Bekijk Manifest