Intimitijd
Bauke Sijtsma
Prima
Freek
Lekker makkelijk en zonder enig schroom geschreven. Duidelijk en hulpvol
Hoe beoordeel je Intimitijd?
Steven
Prima en heel
interessante magazine
Marco Vos
Goede website - betrouwbare levering
O
Prima masturbator. Zeer veel plezier van. Wel genoeg glijmiddel gebruiken.
Rita
Een interessante magazine gelezen waarin open en ontspannen wordt geschreven over seks en alles daaromheen. Over christelijke fabels en feiten.
Antwoord van IntimitijdWat tof Rita dat je ons magazine zo mooi vindt! Bedankt voor jouw vijf sterren review!
Groetjes,
Els -
Aart
ja ja
Bert
Fijne website, met heldere uitleg etc.
E.
Fijne nette webshop. Soms wel wat prijzig, maar ik heb geen ervaring met soortgelijke webshops dus misschien is het wel normaal.
Paul Vanherk
Product goed aan gekomen. Nog niet de massage olie kunnen testen . Jammer dat download van het boekje niet lukte.
Antwoord van IntimitijdHoi Paul, Bedankt voor je review. Stuur ons even een mailtje, dan zorgen we dat je het gratis inspiratiemagazine alsnog krijgt!
G.
Goed advies gehad
HS
Hele leuke attentie
M
Geweldig initiatief, snelle verzending en beantwoording van vragen !
Snelle service mooie kwalitatieve artikelen
Antwoord van IntimitijdBedankt! we doen daar elke dag ons best voor!
De jong
Goed en duidelijk boekwerk hebben er veel aan gehad
Antwoord van IntimitijdTof bedankt voor deze mooie review!
Lau
Zeer duidelijk magazine voor Christenen. Waarlijk een openbaring. Bedankt Els voor je openheid en duidelijkheid over dit thema
Antwoord van IntimitijdBedankt Lau voor jouw mooie review! We zijn blij dat het gratis magazine goed aansluit bij de behoefte!
Ferry Rahantoknam
Kan ik niet omdat ik de bestelling nog niet heb ontvangen
Antwoord van IntimitijdBeste Ferry, wat jammer dat je een 1 sterren review voor het gratis magazine hebt achtergelaten. De download heb je wel degelijk ontvangen. Deze zit in je mail. Ik hoop dat je snel je review zal herzien.
Anoniem
Mooie website en fijne informatie
Antwoord van IntimitijdPrachtige review daar zijn we ook trots op!
Dick Goudswaard
Interessant magazine
Antwoord van IntimitijdDankjewel Dick!
Tom
Mooie mix van geloof en seksualiteit.