• Regelmatige monitoring

Iris Borduurt heeft 5 4 ster reviews 5
Iris Borduurt heeft 2 3 ster reviews 2
Iris Borduurt heeft 0 2 ster reviews 0
Iris Borduurt heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Kim

Goede service en snelle levering! Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling, de klantenservice heeft het snel en netjes opgelost.

2. Lotte W

Toen ik las dat Heritage Crafts stopt, besloot ik snel het borduurpakket wat al tijden op mijn wensenlijstje stond te kopen. Daar kocht ik ook de pincet van Floral Woodblock bij, want dat miste ik nu nog tijdens het borduren. En nog een naaldmagneet (Iris x Annabel Ester), omdat die van zo'n hoge kwaliteit zijn. Het pakketje was er voordat ik met mijn ogen kon knipperen, zo razendsnel. Keurig ingepakt, met zorg. Altijd een feestje om post van Irisborduurt te krijgen! Ben er heel blij mee!

3. Hoe zou je Iris Borduurt beoordelen?

4. Linda Ruffin

Mooie selectie van producten van goede kwaliteit. Netjes en snel verzonden. Zeer tevreden.

5. Michelle Hillebrand

Prima keuze uit leuke borduur pakketten! Dit is mijn 2e bestelling en wordt altijd netjes verzorgd afgeleverd.

6. LucyA

Ik had een stuk aidastof bestelt. Dat kwam snel, netjes verpakt en voorzien van een aardig kaartje. Prima service dus.

7. Suzan Beekman

Super fijne webshop, goede kwalitatieve spullen en hele fijne klantenservice. Dikke aanrader!