Islamitische Boekhandel Refah

Islamitische Boekhandel Refah

Naast boeken hebben we een breed assortiment aan cadeau artikelen, luchtjes, gebedskleden etc. Service staat op 1 en verkopen staat op 2 bij ons. Niet goed? Geld terug!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

1992 Ali heeft ''Refah'' gestart met een klein winkeltje op de Beverwijkse Bazaar, toen nog de Zwarte Markt genoemd. De Beverwijkse Bazaar is Europa's grootste overdekte markt waar je echt alles kan vinden. Het assortiment bestond in het begin voornamelijk uit : Kantoorbenodigdheden, Islamitische en decoratieve lijsten en heerlijke geurtjes.

2020 Nu 15 jaar en 3 nieuwe webshop systemen en een de uitbouw in 2017 kunnen we met trots zeggen dat wij 1 van de grootste Islamitische Boekhandels Online zijn en een begrip op de Beverwijkse Bazaar. Elk jaar blijven we groeien met het assortiment, klanten en de verkopen.


Bekijk Manifest