Islamitische Boekhandel Refah
Ra
Duidelijk informatie op de site en snel geleverd. Betrouwbaar en professioneel.
Ines
Ik heb een product beschadigd ontvangen, mogelijk door een productiefout of tijdens de bezorging. Dit is netjes en snel opgelost en de volgende dag ontving ik direct een nieuw product.
Hoe beoordeel je Islamitische Boekhandel Refah?
Selman Sahin
Goede service duidelijke afspraken snelle Levering
Nisa Erdogan
Het was heel fijn om bij jullie te bestellen, mijn pakjes kwamen goed binnen dank jullie wel
Cynthia Nukic
Supergoede service. Pakketje was blijven hangen bij DHL. Goed opgelost door de webshop.
Anita Alleman
Product is naar verwachting, netjes verpakt en vlotte levering. Niets op aan te merken.
Isabel
zeer tevreden :) snelle levering, alles was goed verpakt en producten & kwaliteit is goed.
H M
Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis.
Ozmen Kenc
Ik heb via Islamitische Boekhandel Refah de Arabische Koran van Ayfa besteld en ben wederom ontzettend tevreden. De kwaliteit van hun producten is altijd uitstekend en ook deze uitgave stelt niet teleur. Daarnaast is de service zoals altijd snel en betrouwbaar; mijn bestelling was verrassend snel in huis. Kortom, een winkel die ik met volle overtuiging aanbeveel.
Product tevreden
Michelle
Snelle levering, mooie prijzen, goede producten
Ibrahim Breis
Ik haad niet gekregen en ik waas er boos
Aysegul Pantu-Parlamis
Goede service, snel ontvangen.
Emilia
Goede service, snelle verzending, veel keuze
Shamir R.
Alles verliep zoals het hoort te gaan.
moni sey
Lang wachten op bestelling . En niet gezien ze zeggen in de brievenbus gezet . Ga zo naar de buren .
Felicia
Happy you guys working with webwinkelkeur!!
Sudesh Soekhradj
Goedecen snelle service.
Ebru Gervan
Ik heb de Turkse Mini Masallar boeken besteld en ben er heel tevreden over. De verhaaltjes zijn kort, duidelijk en leuk voor jonge kinderen. De illustraties zijn vrolijk en spreken goed aan. Ook de service was top: netjes verpakt en goede communicatie. Zeker een aanrader!
Catharina
Zeer snelle levering, mooi ingepakt en gewoon een prima service. Aanrader!