Isupcenter - Dé SUP Webshop van Nederland!

Isupcenter - Dé SUP Webshop van Nederland!

Isupcenter is dé Stand Up Paddle Boarding webshop van Nederland. Van het midden segment aan SUP Boarden tot aan het allerhoogste segment. Alles op SUP gebied is bij ons te vinden.

Word je graag van advies voorzien? Wij helpen je graag bij het vinden van het product dat het beste bij jou past!
sup boards sup accessoires sup peddels
De zekerheden van https://www.isupcenter.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn David Ziessen en Jaimy van Wijngaarden. Een aantal jaar geleden zijn wij begonnen met onze webshop Isupcenter om onze passie voor suppen te delen. Inmiddels mogen wij jaarlijks duizenden mensen blij maken met een nieuw SUP Board of accessoire en kan je ook langs komen in onze vestiging in Ter Aar om vrijblijvend SUP Boards & Accessoires te bekijken en te testen.

Omdat wij beiden jarenlang SUP les op hoog niveau hebben gegeven weten wij als geen ander het juiste advies te geven. Wij weten voor iedereen het juiste SUP Board en accessoire te vinden!🏄‍♂️🏄‍♀️


Bekijk Manifest