JAEY store
JAEY store is de webshop waar je terecht kan voor sportartikelen en accessoires voor een betaalbare prijs. Het concept van JAEY store is gericht op de jongvolwassenen met een sportieve lifestyle en de casual dragers van middelbare leeftijd.
De zekerheden van https://www.jaeystore.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het concept van JAEY store is gericht op de sportieve lifestyle met sport producten voor een betaalbare prijs. T-shirts met tekst ontwerpen geïnspireerd op de Indonesische cultuur en sportshirts van goede kwaliteit die geschikt zijn voor zowel indoor als outdoor activiteiten.


Bekijk Manifest