JERMA - AllerhandeStickers

JERMA - AllerhandeStickers

JERMA Allerhandestickers: Uw partner voor al uw stickers!
Al meer dan 30 jaar passie voor stickers
Sinds 1991 is JERMA Allerhandestickers een begrip in de wereld van stickers. Ons team van gedreven professionals ontwerpt en produceert met veel plezier een breed scala aan stickers.
stickers muurdecoratie pictogrammen
De zekerheden van https://www.jerma.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

JERMA Allerhandestickers: Uw partner voor al uw stickers!
Al meer dan 30 jaar passie voor stickers

Sinds 1991 is JERMA Allerhandestickers een begrip in de wereld van stickers. Ons team van gedreven professionals ontwerpt en produceert met veel plezier een breed scala aan stickers voor diverse toepassingen.

Van zakelijk tot particulier, voor ieder wat wils

Of u nu een ondernemer bent, een school vertegenwoordigt, een instelling runt of gewoon op zoek bent naar leuke-, pictogramstickers voor thuis, JERMA heeft voor ieder wat wils. Ons assortiment omvat onder andere:

Tekst stickers
Reclame stickers
Autostickers
Muurstickers
Raamstickers
En nog veel meer!
Kwaliteit en service hoog in het vaandel.

We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen voor onze stickers, zodat u verzekerd bent van een lange levensduur. Bovendien vinden we service erg belangrijk. U kunt dan ook altijd rekenen op een snelle levering en deskundig advies.

De meest complete sticker leverancier op het internet.

JERMA streeft ernaar de meest complete sticker leverancier te zijn op het internet . Met ons uitgebreide assortiment en scherpe prijzen bent u altijd aan het juiste adres.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons of onze stickers? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen en helpen u de perfecte stickers te vinden voor uw behoeften.

Bezoek onze website
Website: https://www.jerma.nl/

Tot ziens bij JERMA Allerhandestickers!

Met vriendelijke groet,

Het team van JERMA

#stickers #allerhandestickers #jerma


Bekijk Manifest