JFCORTENSTAAL
Je bent bij JF Cortenstaal uit Friesland aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar prachtige producten van Cortenstaal.
Wij gebruiken altijd Hollands Cortenstaal A-kwaliteit, zodat de Cortenstalen producten die wij leveren voor het leven gemaakt zijn, voor zowel in de tuin als in huis.
In onze webshop staan vele Cortenstalen producten, ben je toch op zoek naar iets anders? Een specifiek product? Neem dan gauw contact met ons op. Langskomen is ook altijd mogelijk op afspraak aan de leidekkersstraat 2r te Sneek - Friesland
De zekerheden van https://www.jfcortenstaal.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.