JUDITH maakt
JUDITH maakt haar producten zijn herkenbaar aan de vrolijke kleurrijke ontwerpen, waar je meteen blij van wordt als je ze ziet!
Voor kaarten, kaartjes, stickers, traktatiepakketten en posters ben je hier aan goede adres!
Het is een jong merk, volop in ontwikkeling, dus mijn assortiment blijft groeien.
Ook ontwerpt Judith geboortekaartjes en producten op maat.

Ik vind het belangrijk om bij elke ontvanger van bijv. een kaart een glimlach op zijn/haar gezicht te toveren. Want wat is er nu leuker dan af en toe geliefden, familie en vrienden te verrassen met een leuke kaart, een kleine attentie of iets wat ze blij maakt!


De zekerheden van https://www.judithmaakt.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.