JameHairClipper.com

JameHairClipper.com

Wij zijn JameHairClipper.com en onderdeel van Sense 14 B.V.. Een Nederlands bedrijf die Jame gevraagd hebben om deze professionele tondeuse hier in Nederland en Belgie te verkopen.

Ons bedrijf bestaat al wat langer. Toen we in aanraking kwamen met de Jame Hairclipper vonden we dit zo'n onwijs gave tondeuse. Zo makkelijk en licht van gewicht. En ideaal om je kapsel of baard bij te houden. En als je enthousiast bent, dan wil je dit ook graag aan anderen laten zien. Daarom de knoop doorgehakt voor deze webshop.

Ondernemen is een kwestie van doen. Maar ook waarmaken richting je klanten. Jij bent als klant ons belangrijkste goed. Hard werken en een tevreden klant. Sense 14 gelooft sterk dat we dit met de nieuwe producten van JAME goed kunnen waarmaken.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.