Beoordeeld met een 9,7 door 54 klanten

Jans Babybox
Jans Babybox, het perfecte cadeau voor een bijzonder klein wonder! Een Giftbox vol met trendy baby essentials, speciaal voor de mama (to be) en het kleine wonder. Mooie producten gemaakt van fijne materialen en hippe kleuren. Wat helemaal past bij het jonge gezin en hun fijne thuis.
Jans Babybox biedt een assortiment van luxe, goed gevulde cadeauboxen, in verschillende prijsklassen. Hiermee richten we ons niet alleen op de jonge moeders en hun newborn baby's, maar vooral ook op hun vriendinnen en familie. Er zijn zo ontzettend veel mooie merken, met nog veel meer lieve en zoete producten. Wij hebben je alvast op weg geholpen, door speciaal voor jou een keuze uit deze mooie merken en producten te maken. We hebben onze luxe Baby Giftboxen zorgvuldig samengesteld met uitsluitend de mooiste en hipste merken! Door met zorg de beste baby essentials te selecteren hebben wij voor iedere situatie het perfecte cadeau!
De zekerheden van https://www.jansbabybox.nl
9,7
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- Jans Babybox
- KVK
- 80852130
Juridisch gecontroleerd
Jaarlijks goedgekeurd op wetgeving.
Een jaarlijkse goedkeuring dekt de webwinkel voor veranderingen in de wetgeving, het zorgt er voor dat de webwinkel qua regels helemaal bij is.
Deze badge wordt gegeven aan recent gecontroleerde webwinkels.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2021
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.