Jans Babybox
Jans Babybox, het perfecte cadeau voor een bijzonder klein wonder! Een Giftbox vol met trendy baby essentials, speciaal voor de mama (to be) en het kleine wonder. Mooie producten gemaakt van fijne materialen en hippe kleuren. Wat helemaal past bij het jonge gezin en hun fijne thuis.

Jans Babybox biedt een assortiment van luxe, goed gevulde cadeauboxen, in verschillende prijsklassen. Hiermee richten we ons niet alleen op de jonge moeders en hun newborn baby's, maar vooral ook op hun vriendinnen en familie. Er zijn zo ontzettend veel mooie merken, met nog veel meer lieve en zoete producten. Wij hebben je alvast op weg geholpen, door speciaal voor jou een keuze uit deze mooie merken en producten te maken. We hebben onze luxe Baby Giftboxen zorgvuldig samengesteld met uitsluitend de mooiste en hipste merken! Door met zorg de beste baby essentials te selecteren hebben wij voor iedere situatie het perfecte cadeau!
De zekerheden van https://www.jansbabybox.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.