Jewels by KC

Jewels by KC

Jewels by KC sieradenwebshop

Als ‘Jewels by KC’ is ons doel:
Het maken en leveren van exclusieve sieraden van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. ‘We create a happy feeling!’

Wij staan voor kwaliteit en vinden het belangrijk dat mensen gelukkig worden van onze sieraden.
In ons aanbod vind je veel handgemaakte, unieke sieraden met prachtige edelstenen, kralen en bedels. We hebben een uitgebreide collectie met 925 Sterling Zilveren, Goud Vermeil (Goud op Zilver) en handgemaakte sieraden met edelstenen en (Miyuki) glaskralen.

Daarnaast maken wij sieraden op verzoek. Ben je op zoek naar een uniek sieraad, specifieke kleuren of bedels? Stuur ons een mailtje en we bespreken graag de mogelijkheden!
De zekerheden van https://www.kcjewels.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.