Jills Boutique
Bij Jill’s boutique verkopen wij dameskleding volgens de laatste trends voor elke vrouw. Onze maten gaan vanaf maat 34 tot en met 48.

We verkopen mooie merken zoals; MAICAZZ & ZIZO, G-MAXX & FLURESK. Ook gaan wij regelmatig naar Amsterdam om de leukste items en gadgets voor de dames te scoren. Wij staan voor betaalbare kwaliteit en letten goed op mooie en fijne stoffen. Onze collectie is heel afwisselend, daarom zeggen wij altijd......↙️
Voor ieder wat wils bij Jills ❤️
De zekerheden van https://www.jillsboutique.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.