Jills Boutique
We verkopen mooie merken zoals; MAICAZZ & ZIZO, G-MAXX & FLURESK. Ook gaan wij regelmatig naar Amsterdam om de leukste items en gadgets voor de dames te scoren. Wij staan voor betaalbare kwaliteit en letten goed op mooie en fijne stoffen. Onze collectie is heel afwisselend, daarom zeggen wij altijd......↙️
Voor ieder wat wils bij Jills ❤️
Sandra Timmer
Leuke kleding. Altijd snel geleverd. En super leuk.team
Amanda Zwaan
Met veel aandacht en een persoonlijk kaartje ingepakt en verstuurd. Daar word ik blij van.
Hoe beoordeel je Jills Boutique?
Carma Stevens
Geweldige service…mooie betaalbare en aparte kleding!
Annuska Pellicaan
Super snelle levering, en het pak zit lekker. Bedankt meiden
Peggy Krete
Goeie kwaliteit, service helemaal top. Bij Jill heb ik meerde malen besteld en altijd goed en ook goed geholpen.
Joke Louwrink
Superleuke kleding voor een klein prijsje, lieve, gezellige en attente meiden!
Linda Houthooft
Marja Oostlander
2 weken geleden besteld en nog niks binnen heel apart ....
Antwoord van Jills BoutiqueHoi Marja,
Wanneer iemand zelf op de optie afhalen in winkel aan klikt dan verwachten wij dat het gewoon afgehaald in onze winkel wordt, sorry, maar hier ligt de verantwoording gewoon bij diegene zelf.
Wij hebben dit gelukkig allang opgelost met elkaar, het zou wel fijn zijn als de review ook aangepast wordt op onze review site want deze review was en is natuurlijk niet relevant,
Groetjes Jill
Jills Boutique <3 -
Mariska
Snelle levering vriendelijke vrouw
Had eerste keer pakken besteld nu had ik blijkbaar dubbele broek besteld kreeg meteen een apje of dit goed was heeft ze meteen opgelost dat ik 2 mooie combinaties heb. 2x besteld 1 product was uitverkocht heeft ze meteen weer opgelost ben super tevreden met de kleding goeie stevige kwaliteit. Ben blij dat ik deze winkel ontdekt heb. -
Yvonne Dijkstra
Geweldige service snelle levering en heel behulpzaam via whapp kan je alles vragen aan der vooral zo doorgaan lieverd 🥰
Diana Joha
Mooie laarzen. Leuke kleding. Snelle levering. Goeie omschrijving. Top
Mirella
Supersnel en weer helemaal geweldig.
Brigitte van Uuden-Bokma
Mooie collectie, mooie prijzen en snelle verzending!!
Annemarie Venrooij van
Leuke winkel met gezellig personeel en mooie aanbiedingen
Henneke Netten
Super vriendelijk mooie kwaliteit en mooie prijsjes
Nathalie
Super leuke kleding en snelle levering voor een leuke prijs. Al vaker hier besteld en altijd uitstekend en tevreden.
Nanc Switzer
Altijd op tijd en netjes verzonden, met een lief kaartje en iets leuks erbij.
Nathalie De Bake
Alles was weer perfect.
Mooie kwaliteit kleding.
Snelle levering,ben weer super blij met mijn bestelling. -
Esther Bond
Geweldig en heel vriendelijk personeel,snel geleverd echt top dames
Ria Vet-Cats
Mooie kwaliteit en snelle levering