Jindl
Bij Jindl vind je Houten speelgoed | montessori | klimrekken | wandrekken | open ended | speeltenten | kindermeubels | buitenspeelgoed en meer... SHOP NU!
De zekerheden van https://www.jindl.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

jindl.nl is het verhaal van twee broers. Bjorn en Jasper. Het verhaal van ONS. Samen gaan we de wereld veroveren met onze shop. Nou ja, dat klinkt misschien wat hoogdravend, maar zo voelt het in ieder geval wel. Het opzetten, runnen en uitbreiden van Jindl geeft ons een enorme kick en een energieboost van heb ik jou daar. We proberen er alles uit te halen en daar werken we elke dag aan.

Wat verkopen we?
Dat kan alles zijn. Maar de stelregel is dat we het zelf mooi moeten vinden of zouden gebruiken. We hebben allebei een voorkeur voor mooie (handgemaakte) houten producten en speelgoed. Producten met die combinatie zie je dan ook veel bij ons!


Bekijk Manifest