Jouwfauteuil.nl

Jouwfauteuil.nl

Onze fauteuils zijn de perfecte aanvulling op jouw interieur. Wat je stijl of smaak ook is, je bent altijd verzekerd van eigentijds comfort en een tijdloze vormgeving. Je hebt de keuze uit vier geselecteerde modellen in diverse kleuren, en allemaal even betaalbaar. Jij bepaalt de uitvoering die helemaal bij jou past.
Meubilair, Fauteuils
De zekerheden van https://jouwfauteuil.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij alles wat we doen houden we natuurlijk zoveel mogelijk rekening met ons milieu. De CO2-uitstoot beperken we tot een minimum door o.a. zo min mogelijk transportkilometers te maken. Maar het kan altijd beter vinden wij. Daarom planten wij tien boompjes voor elke fauteuil die we verkopen. Zo maakt jouwfauteuil.nl de wereld elke dag een stukje groener, voor nu en voor later.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.