Jr&Sr The Hague

Jr&Sr The Hague

Welkom bij Jr&Sr The Hague! Hier vindt u exclusieve herenmode en jongenskleding. Wij hebben een ruime collectie kostuums o.a. trouwpakken, zakelijke pakken, maatpakken en smokings. Vanaf maat 40 t/m 64, 23 t/m 34.

Wij zijn ook officiële dealer van Marc O'Polo en JOOP! Mooie smart casual colberts, shirts, pantalons, jeans, knitwear, chino's, schoenen en accessoires.

Bij Jr&Sr bent op het juiste adres voor mooie herenmode.

Naast herenmode hebben wij ook mooie kinderpakken en colberts vanaf maat 92 tot en met maat 188.

Wij zijn 6 dagen per week open. Wilt u liever private shoppen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Een drankje staat in ieder geval altijd klaar!

Hartelijke groet,

Web Elmas

De zekerheden van https://jrsr.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.