Just Jercha's Pets

Just Jercha's Pets

Just Jercha´s Pets is een dierenwebshop die gespecialiseerd is in exclusieve, duurzame en bijzondere producten voor uw hond)en'. Producten die een toegevoegde waarde hebben voor alle honden en hun baasjes. Zowel online als op afspraak in mijn winkeltje.

Just Jercha's Pets is een online dierenspeciaalzaak waarbij persoonlijk contact, service en snelle levering centraal staat.
De zekerheden van http://www.justjerchaspets.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Just Jercha´s Pets is een dierenwebshop die gespecialiseerd is in exclusieve, duurzame en bijzondere producten voor uw hond. Producten die een toegevoegde waarde hebben voor alle honden en hun baasjes. Zowel online als op afspraak in mijn winkeltje.

Just Jercha's Pets is een online dierenspeciaalzaak waarbij persoonlijk contact, service en snelle levering centraal staat.

Het Just Jercha's Team maakt ook prachtige Teek2GO, antitekenbandjes en Just2Go, unieke Paracord halsbanden en lijnen.

En......we hebben nog veel meer leuke dingen in het vooruitzicht. Dus hou Just Jercha's Pets goed in de gaten!


Bekijk Manifest