KOOKBOEKBOX.
Wij verkopen kant en klare (cadeau-)pakketten met moeilijk vindbare ingrediënten (conserven, specerijen, kruiden) behorende bij populaire kookboeken, zoals “Simpel” van Ottolenghi. Mét of zonder het bijbehorende kookboek te bestellen!
De zekerheden van https://www.kookboekbox.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Dennis & Britt, broer en zus en allebei gek op koken met vrienden & familie. De Ottolenghi-kookboeken behoren tot onze favorieten, maar we kwamen er al snel achter dat de ingrediënten die in de recepten worden gebruikt vaak moeilijk te verkrijgen zijn. Specerijen, kruiden en conserven als za'atar, asafoetida, ingemaakte citroenen, golden syrup of berberisbessen - waar koop je dat? We besloten hieraan iets te doen, en tegelijkertijd mede-kookliefhebbers te helpen. Meet KOOKBOEKBOX! Wij hebben voor jou alle moeilijk verkrijgbare ingrediënten verzameld en leveren ze in één pakket op jouw deurmat af. Mét of zonder het bijbehorende boek!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.