KRIS#
LEUK DAT JE ER BENT!
KRIS# Interieuradvies & Conceptstore is vooral heel veel gezelligheid onder 1 dak. Vanuit een passie voor interieur is een winkel ontstaan met merken welke met zorg en liefde uitgezocht worden door Kris en haar team. Dit zijn de mooiste woonaccessoires en stijlvolle, unieke kledingmerken welke allemaal passen in het totaalplaatje van onze winkel.

HET ADVIES WAT JIJ VERDIENT!
Wij geven met veel zorgvuldigheid een kundig advies, dit op het gebied van kleding en interieur. Dus kom gezellig winkelen in Dinxperlo in het mooie Achterhoek! Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om alles online te bestellen, waarna we het met liefde verpakken.

KRIS# BIJ JE THUIS
Ben je op zoek naar een uitgewerkt interieuradvies of styling bij jouw thuis? Neem dan contact met ons op of loop even binnen in onze gezellige winkel in Dinxperlo dan bespreken we de mogelijkheden.
De zekerheden van https://www.krisvanlangen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.