KUUS.
Wij leveren producten waardoor u altijd een oogje in het zijl kunt houden, ook als u niet in de buurt bent!

Leverancier van beveiligingscamera's en GPS smartwatches voor kinderen en senioren.
smartwatches wifi spy camera ip camera's
De zekerheden van https://kuus.shop/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In 2019 is KUUS. opgericht door mij, Bas Lommen. Vanaf 2021 is mijn vader Eric erbij gekomen en nu is het een echt familiebedrijf.

Wij verkopen artikelen waardoor je altijd een oogje in het zeil kunt houden, ook als je niet in de buurt bent. Van beveiligingscamera's tot GPS horloges voor kinderen of alarm horloges voor senioren.


Bekijk Manifest