Kaart met Bubbels

Kaart met Bubbels

Kaart met Bubbels, voor als je echt iets te vieren hebt!
Voor sommige gelegenheden volstaat niet zomaar ieder kaartje. Er zijn momenten in je leven die je het liefst met al je naasten wilt delen op een bijzondere manier. Bij Kaart met Bubbels maken we kaarten die jouw persoonlijke boodschap in stijl overbrengen. Met kwalitatief hoogstaande materialen, hippe en innovatieve ontwerpen en diverse mogelijkheden voor maatwerk, streven wij er naar om een prachtig aandenken te maken voor jouw feestelijke moment.

Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, geboorte of kinderfeestje, bij Kaart met Bubbels heb je niet alleen de mogelijkheid om te kiezen uit een van onze schitterende ontwerpen, maar kun je deze ook naar wens laten aanpassen, aanvullen of maken.
De zekerheden van https://www.kaartmetbubbels.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.