Kauwsieraden & meer

Kauwsieraden & meer

Kauwsieraden & meer Biedt een grote variatie aan producten die helpen bij het verhogen van concentratie en het reguleren van gevoelens van spanning, onrust en stress.
De zekerheden van https://kauwsieradenenmeer.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Gevoelige kinderen die zich niet goed kunnen concentreren, kinderen met autisme die prikkels niet kunnen reguleren, kinderen met ADHD die stuiterend door het leven gaan, het zijn zomaar wat voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Helaas zorgt het er vaak voor dat deze kinderen (en hun ouders) in het dagelijks leven tegen problemen aanlopen. Kauwsieraden & meer biedt daarom producten aan die hierbij ondersteuning kunnen bieden. Denk hierbij aan kauwsieraden voor een betere concentratie, wiebelkussens voor kinderen die moeilijk stil kunnen zitten, verzwaringsknuffels voor kinderen die hun lijf niet goed voelen en natuurlijk nog veel meer.


Bekijk Manifest