Kawaii Kei

Kawaii Kei

Designer stoffen van grote Japanse en Amerikaanse merken plus de mooiste andere stoffen.
Al je bijzondere stoffen koop je met oploop korting tot wel 16% bij ons. Welke combinatie stof je ook koopt, je krijgt al korting vanaf een meter.
De zekerheden van https://kawaiikei.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

KawaiiKei.nl De eigenaardige webshop voor fantasy en design stoffen met oploop korting. Hoe meer stoffen je koop hoe hoger de korting is die je krijgt.
Al jaren zijn we gefascineerd door het concept kawaii. Hier wordt het vaak vertaald door schattig, maar dat is veel te kort door de bocht. Kawaii is zo veel meer. Het betekent inderdaad schattig maar ook alles wat eigenaardig is en daar houden wij van.
Wie wij zijn? Hij (Ed, een gekke ouwe vent), een gepassioneerde ondernemer met een heleboel ervaring. Ik (Myneke, een raar mens), een creatieveling met een opleiding textiele werkvorming. Beide met een voorliefde voor vakmanschap.


Bekijk Manifest