Kees&Beer
Natalie Apelbaum
Leuke winkel/webshop met allemaal mooie spulletjes. Hele mooie babyslofjes besteld en werd snel geleverd. Heel blij mee!
Wilfra
Hoe beoordeel je Kees&Beer?
Martine
Geen enkel contact te krijgen. Afgelopen donderdag besteld en betaald geen bevestiging gekregen. Daarna nog 2 mails gestuurd en nog geen enkele reactie. Morgen kraamcadeautjes nodig!! Maar ik heb alsnog de cadeautjes ingepakt op die dag ontvangen. Dat was fijn! (Na 1 ster review)
Vera
9 maart Online besteld, voorradige artikelen dus snelle levering wordt beloofd.
Na een paar dagen werd er een postnl label gemaakt dus ik dacht mooi dan komt ie er een dezer dagen aan. Helaas verandert de status niet en staat er al ruim 2 weken "pakket nog niet ontvangen door postnl"
Ik krijg met geen mogelijkheid contact met de webwinkel. Tot ik een mail stuur dat ik de bestelling wil annuleren.
Dan ineens zou t allang verzonden zijn.
Na wederom een mail volgt er weer radiostilte.
Nicole
Snelle levering en super leuk assortiment!
Herma
Goede service, vragen werden snel en vriendelijk beantwoord. Producten van goede kwaliteit.
van Ingen
Leuke winkel. voor zo, maar ook voor mooie cadeaus
Ton Schrader
Prima verzorgd, mooi ingepakt, leuke attentie erbij en een persoonlijk berichtje. Helemaal top!
Leonie
Snel verzonden en leuk ingepakt
Hagar Backus
Fijn dat de mogelijkheid er was om een cadeau en kaart te sturen.
Sjak
Jammer dat je de verrassingsbox voor een bepaalde maat besteld en dat er dan zomerartikelen inzitten die je nu niet aandoet natuurlijk en die van de zomer te klein zijn.
Er wordt dan gezegt je kunt het altijd verkopen! Belachelijk!Antwoord van Kees&BeerDag Jacqueline, Zoals in eerder contact vandaag al aangegeven betreft dit géén artikel uit de zomercollectie. Nogmaals vinden we het erg vervelend dat de mysterybag voor jou is tegengevallen - al is dit natuurlijk wel een beetje het risico bij een dergelijke actie. Wat wij hebben aangegeven is dat voor de prijs die ruim boven de 50% korting ligt, de items die niet je smaak zijn, voor deze prijs altijd weggeven of verkocht kunnen worden. We hopen dat de andere items wel naar je smaak waren en met veel plezier gedragen zullen worden. Lieve groet, team Kees&Beer
Sanne van Kooten
Leuke en kwalitatief goede spulletjes! Heel blij met een winkel als deze in de buurt!
Nicole
Ontzettend leuk assortiment, word snel en netjes verzonden.
Antwoord van Kees&BeerDank voor je mooie review! Liefs, team Kees&Beer
Cristy
Snel verstuurd, mooi ingepakt en kleine verrassing erbij
Antwoord van Kees&BeerDank voor je mooie review! Lieve groet, team Kees&Beer
Maj
Mooi aanbod. Duidelijke communicatie, snelle levering.
Antwoord van Kees&BeerDank voor je mooie review - worden we blij van! : )
Edmée
Superleuke winkel, online en fysiek! Zoek je een leuk cadeautje voor bijv. een baby of ouder kindje, een (aanstaande) papa of mama, dan slaag je hier zeker!!
Antwoord van Kees&BeerWat een lieve woorden! Dank voor je mooie review.
Clara Schilderink
Leuk verpakt met een lief kaartje erbij. Goede communicatie
Antwoord van Kees&BeerDank voor je mooie review! Liefs, team Kees&Beer
Lyke de Jonge
Op 20-10-24 heb ik een bestelling geplaatst en daarbij gekozen voor ophalen bij het ophaalpunt. Op de website staat dat je hier binnen 1-2 werkdagen je bestelling kan ophalen. Daarom op 24-10 naar het ophaalpunt gegaan waar ik te horen krijg dat mijn bestelling hier niet is en dat ze de eigenaresse al een week niet hebben gezien. Vervolgens op verschillende manieren (contactformulier en Facebook) en op meerdere momenten contact proberen te zoeken. Helaas krijg ik op geen enkele manier contact met het bedrijf. Ik zou graag in contact komen om mijn bestelling alsnog te krijgen.
Antwoord van Kees&BeerDag Lyke,
Dank voor je berichtje. Zoals je hopelijk zult begrijpen worden de pakketjes door verschillende mensen verwerkt en afgeleverd : ). Als er iets mis gaat kijken we graag met je mee. Ik zie dat je contact hebt geprobeerd te zoeken via social media; door het vele aantal berichten per dag missen wij hier nog wel eens wat. Voor dringende vragen omtrent bestellingen kun je altijd het beste even een mailtje sturen, dit zie ik nergens terug. Als je ons even een berichtje stuurt met het betreffende ordernummer kijken we vanzelfsprekend graag met je mee waar het mis gaat. ^team Kees&Beer -
Nienke van Beek
Fijne levering bij de winkel, zo kon ik het makkelijk ophalen
Antwoord van Kees&BeerDank voor je mooie review en veel plezier van je items! Liefs, team Kees&Beer
Charlie
Liefdevol ingepakt en snel bezorgd. Dankjewel!
Antwoord van Kees&BeerDank voor je lieve woorden en mooie review : )