Keetjes Natural Dogfood

Keetjes Natural Dogfood

100% natuurlijke Keetjes snacks: zonder conserveermiddelen of additieven. Geen chemicaliën, smaakversterkers, kleurstoffen, granen, vulstoffen, zout of ethoxyquine. Alleen puur, gedroogd vlees en vis. Zelf bewerkt voor gegarandeerde kwaliteit, met respect voor dier, mens en omgeving
hondensnacks kvv brokken
De zekerheden van https://www.keetjes.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

✅Werken zonder toevoegingen ✅Extra toezicht op herkomst ✅Zorgen voor de beste en gezondste voeding
Bij Keetjes® hebben we de gehele keten ingericht naar onze missie. We proberen deze zo kort mogelijk te houden
Onder het mom "weet wat je eet" zijn we transparant over de gehele samenstelling, over de herkomst en over de bewerking. Geen verrassingen.
Ook kunnen wensen van de klant direct besproken en mee genomen worden in het creatieve proces. Vanuit de Keetjes® keuken gaan we graag voor je aan de slag.


Bekijk Manifest