Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Kefirshop.nl - Natuurlijk goed!

Melkkefir, waterkefir, viili yoghurt, kombucha en jun scoby's, prachtige priobiotica o.b.v. goede melkzuurbacteriën en gisten. Overheerlijk en ook supergezond! Wilt u levenslang goedkoop en eenvoudig uw eigen probiotica bereiden op ambachtelijke wijze? Bij Kefirshop.nl vind u alles wat u nodig hebt.
De zekerheden van https://www.kefirshop.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De missie van Kefirshop is: Het kweken en leveren van de hoogste kwaliteit aan kefirculturen, waarmee u overheerlijke probiotische kefirdrank kunt maken. Dat betreft melkkefir en waterkefir, een drank die u bereidt met behulp van verse levende kefirkorrels, die op ambachtelijke wijze in huis gekweekt zijn.
Maak zelf uw waterkefir- of melkkefir drank! Eenvoudig en met een echte levende kefircultuur waar u levenslang plezier van kunt hebben! Dit levende product kunt u niet in de supermarkt kopen en ook niet in de natuurwinkel. Wel bij Kefirshop!
Wilt u er wel mee beginnen, maar u voelt zich wat onzeker? Dan helpen we u graag verder!


Bekijk Manifest