Kekkedinge | Stoer Wonen & Lifestyle

Kekkedinge | Stoer Wonen & Lifestyle

Bij www.kekkedinge.nl bent u aan het goede adres als het gaat om stoere wonen & lifestyle. Krukken, kussens, servies, lampen, manden, zeep, fashion en cadeautjes we hebben het allemaal! Naast merken als Zusss, Pomax, Knitfactory, Soxs, 100%leuk en Carte colori, hebben we ook ons eigen label DX11, veelal duurzame woonaccessoires gemaakt door mensen met een arbeidsbeperking zoals dienbladen, krukken, fotolijsten en kaarsenstandaards met leer. Omdat wij ook een fysieke winkel hebben, is het ook mogelijk uw bestelling daar op te halen.
De zekerheden van https://www.kekkedinge.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest