Kenz Juwelier

Kenz Juwelier

Bij Kenz kan jong en oud terecht voor de bekende merken sieraden en horloges, maar ook nieuwe merken vind je straks in de Schutterstraat. Iedereen is welkom. Het assortiment is heel breed met prijzen van laag naar hoog. Je kunt er dus ook even snel binnen lopen voor een leuk cadeautje of online bestellen via www.Kenzjuwelier.nl . Kenz juwelier is offciel dealer van meer dan 35 A-merken zoals, Edox, Hugo Boss, Armani AX, Fossil, G shock, Casio, Ice Watch, Diesel, Lacoste, Danish Desgin, Kerbholz, Zinzi, Siff Jacobs en nog veel meer.
De zekerheden van https://kenzjuwelier.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.