Keramiekbloemist

Keramiekbloemist

Handgemaakte keramische bloemen, ambachtelijk gemaakt door lokale keramiek-ateliers in diverse Europese landen.


Iedere bloem wordt handmatig gevormd, gebakken, beschilderd in de gewenste kleur(en) en nogmaals afgebakken om te veranderen in een duurzaam en uniek keramieken kunstwerk.
 Ieder atelier heeft zijn eigen specifieke stijl en vorm.
Door dit handmatige proces is praktisch geen bloem exact hetzelfde van vorm en/of kleur.
De zekerheden van https://keramiekbloemist.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.