Quooker received perfectly for a great price, no complaints. It was delayed by couple of days by postnl, I contacted the seller and they helped me tracking it promptly. Thanks!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2025
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Nilsa Gupta
- Fred
prima ervaring met Keuken Kompaan wat mij betreft: Quooker Kraan, Combi met Cube besteld te installeren door een erkende installateur. Levering van de Quooker spullen vindt dan plaats via de installateur (omdat ik installatie meegekocht had). Communicatie met Niek verliep prima en flexibel: Net voor installatie nog besloten om iets toe te voegen, wat perfect werd afgehandeld en meegeinstalleerd werd. Top dus!
Hoe zou je Keuken Kompaan beoordelen?
- RADJINDERPERSAD KHOENKHOEN
Alleen het bestelde product voldeed niet aan de eisen, moest €375 extra bij betalen.
- Norman kors
Super goede klantenservice. Welwillend om je te woorden te staan. Via whats app gaat snel en kundig. Communicatie over installatie ook super netjes geregeld. Zeker aanrader voor aanschaf
- Dave Polman
Goed en snel geholpen in een noodsituatie. Fijne en efficiënte communicatie. Snelle reactie op een vraag nadat de kraan geinstalleerd was.
- Yustina goedvrees
Titanium pannen besteld, kwaliteit is echt top. Heb echt het idee dat ik gezonder kook en mijn kinderen niet meer in aanraking breng met slechte stoffen. aanrader!