Keuken Kompaan

Keuken Kompaan

Keuken Kompaan is gespecialiseerd in hoogwaardige keukenapparatuur, waaronder Quookers en spoelbakken. Keukenkompaan staat bekend om zijn scherpe prijzen en kwalitatief goede producten. Met focus op kwaliteit en design zorgt het voor een keuken die praktisch én stijlvol is.
9,6

• Prima service
    Review voor Keuken Kompaan

Toegankelijke site, zeer goede prijs, alles inclusief montage conform afspraak.

Antwoord van Keuken Kompaan

Hartelijk dank voor deze geweldige review!

Het is fijn om te horen dat u onze website als toegankelijk heeft ervaren en dat de montage volledig conform afspraak is verlopen.

Wij streven ernaar om niet alleen topkwaliteit producten zoals Quooker te leveren, maar ook een complete service met scherpe prijzen en een vlekkeloze installatie.

Veel plezier met uw nieuwe Quooker! Als u in de toekomst nog vragen heeft, staan we altijd voor u klaar.

• Lisette
    Review voor Keuken Kompaan

De nieuwste Quooker Flex Square snel geleverd en goed contact gehad met Niek zeker aan te raden.

Antwoord van Keuken Kompaan

Bedankt Lisette, voor deze mooie aanbeveling!

Het is fijn te horen dat de Quooker Flex Square snel bij u geleverd kon worden en dat u het contact met Niek als prettig heeft ervaren. Wij hechten veel waarde aan een soepel en persoonlijk proces van bestelling tot levering.

Wij wensen u veel gemak van uw nieuwe kraan! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder.

Niek - Team Keuken Kompaan

• Hoe beoordeel je Keuken Kompaan?

• Daan de L.
    Review voor Keuken Kompaan

Ik heb onlangs mijn Quooker kraan gekocht bij Keuken Kompaan en ik ben er zó blij mee! Wat een gemak om direct kokend water te hebben haha. ik gebruik het echt elke dag. De service van Keuken Kompaan was super: vriendelijk, behulpzaam en alles werd netjes afgehandeld. Echt een aanrader voor wie houdt van comfort en kwaliteit in de keuken!

Antwoord van Keuken Kompaan

Fantastisch om te lezen, meneer De Leur!

Het is precies de reden waarom wij Quookers verkopen: dat dagelijkse gemak van direct kokend water! Wij zijn erg blij dat u de kraan al elke dag gebruikt.

Hartelijk dank voor uw complimenten over onze service; wij streven ernaar om u dat comfort en die kwaliteit vanaf het eerste contact te bieden. Uw aanbeveling stellen wij zeer op prijs!

Veel plezier met deze onmisbare aanwinst in uw keuken.

• Anoniem
    Review voor Keuken Kompaan

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met De Keuken Kompaan. Ondanks dat het bedrijf nog maar net is gestart, merk je direct dat ze weten waar ze mee bezig zijn. De service is persoonlijk, snel en het kennisniveau is indrukwekkend. Ik kreeg helder en een goed onderbouwd advies en mijn bestelling werd zonder gedoe en binnen korte tijd geleverd. Echt fijn om met mensen te werken die hun vak verstaan.

Antwoord van Keuken Kompaan

Wat een ontzettend motiverende en mooie review! Heel hartelijk dank daarvoor.

Het is voor ons, als jong bedrijf, ontzettend waardevol om te lezen dat onze focus op persoonlijke service, snelheid en hoog kennisniveau zo goed wordt opgemerkt. Wij geloven er sterk in dat dit het verschil maakt, en uw complimenten over het heldere en goed onderbouwde advies zijn een groot compliment voor ons team.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

• Rutger
    Review voor Keuken Kompaan

Snel en voor een scherpe prijs mijn artikelen geleverd. Fijn contact gehad met Niek

Antwoord van Keuken Kompaan

Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling!

Het is geweldig om te horen dat we uw artikelen snel konden leveren en dat u tevreden bent over de scherpe prijs. De complimenten voor Niek stellen wij zeer op prijs; wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk!

We wensen u veel plezier met uw aankoop.

• Joep
    Review voor Keuken Kompaan

Dinsdag een Quooker besteld en vandaag al in huis! Ik werd via de Whatsapp heel snel geholpen met het maken van mijn keuze én ik mocht vast vervroegd meeprofiteren van Black Friday. Erg tevreden!

Antwoord van Keuken Kompaan

Wat een mooie feedback Joep!

Het is ons doel om u zo snel mogelijk van uw nieuwe Quooker te laten genieten, dus we zijn erg blij dat u de kraan al zo snel in huis had.

Fijn dat we u via WhatsApp snel en adequaat konden helpen bij uw keuze, en dat we u alvast van een Black Friday voordeel konden laten meeprofiteren. Dat is de service die wij Keuken Kompaan noemen!

Hartelijk dank voor uw tevredenheid.

• Eva Kuijpers
    Review voor Keuken Kompaan

Levering van mijn 22FSBLK via externe partner verliep uitstekend. Vanaf eerste contact tot aan de montage zeer tevreden en voor een scherpe prijs.

Antwoord van Keuken Kompaan

Geweldig om te horen dat uw hele ervaring, van het eerste contact tot en met de montage door onze externe partner, zo vlekkeloos is verlopen!

Wij zien het als onze missie om u de Quooker 22FSBLK voor een scherpe prijs aan te bieden, gecombineerd met een serviceketen die altijd de hoogste kwaliteit levert.

Hartelijk dank voor uw tevredenheid en het vertrouwen in ons.

Lucas - Team Keuken Kompaan

• Chris
    Review voor Keuken Kompaan

De Quooker 22+XRVS - Flex RVS met COMBI+ na het bestellen de volgende dag nog geleverd.

Antwoord van Keuken Kompaan

Chris, hartelijk dank voor deze snelle en duidelijke feedback!

Het is fantastisch dat we u zo snel van de Quooker Flex RVS met COMBI+ konden voorzien. Wij doen er alles aan om bestellingen de volgende dag al bij u te krijgen, zodat u direct kunt genieten van alle luxe en gemak.

Veel plezier met uw nieuwe kraan!

Lucas - Team Keuken Kompaan

• Dennis
    Review voor Keuken Kompaan

Ik was opzoek naar een Quooker voor mijn keuken. Na goed advies te hebben ontvangen van KeukenKompaan heb ik eindelijk de juiste keuze kunnen maken. Zeker een aanrader!

• Bobby smit
    Review voor Keuken Kompaan

Ik ben super blij met mijn nieuwe koelkast! Alles zag er super strak uit.
    En het is goeie kwaliteit.

• Ben de Leeuw
    Review voor Keuken Kompaan

Fijne overzichtelijke website. Goede kwaliteit vaatwasser voor een eerlijke prijs, bij levering geen problemen gehad. Hier een tevreden klant, ik kom vaker terug!

• Bas van Toor
    Review voor Keuken Kompaan

Snelle en nette levering. Het water is zo snel kokend dat ik nu op de thee zit te wachten in plaats van andersom. Al met al: Top! Een aanrader voor iedereen.

• Hendrik Eibert
    Review voor Keuken Kompaan

Geweldige service! Vond de website even lastig te begrijpen, maar de klantenservice was er snel bij.

• Pien Biemans
    Review voor Keuken Kompaan

De producten zijn top! Niks op aan te merken. Installatie was super simpel en alles deed het direct.

• G. van Olst
    Review voor Keuken Kompaan

Recent een Quooker besteld via KeukenKompaan.
    Snel geleverd en een prima kwaliteit, al met al zeker een aanrader voor keukenapparatuur.

• Eibert van Dam
    Review voor Keuken Kompaan

De levering van mijn Quooker kraan duurde wat langer dan gehoopt maar al met al werkt de kraan naar behoren. Ik zou keukenkompaan zeker aanraden.

Antwoord van Keuken Kompaan

Bedankt Eibert voor uw eerlijke feedback en de aanbeveling!

Het spijt ons te horen dat de levertijd langer was dan u gehoopt had. Wij streven altijd naar de snelst mogelijke levering en bekijken graag wat hier de oorzaak van was, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren.

Het is gelukkig wel fijn om te lezen dat de kraan naar behoren werkt en dat u ons zeker zou aanraden. Daar doen we het voor!

Veel kook- en keukengemak gewenst met uw Quooker.

• Harrie smit
    Review voor Keuken Kompaan

Snelle levering en nemen snel contact op met je vragen. Ook vond ik de producten goed ingepakt zodat er geen schade op mijn bestelde artikelen is ontstaan

Antwoord van Keuken Kompaan

Bedankt Harrie, voor deze positieve en complete beoordeling!

Het is fijn te horen dat zowel de snelle levering als onze vlotte communicatie aan uw verwachtingen voldeed.

Uw opmerking over de verpakking is voor ons erg belangrijk. Wij besteden extra zorg aan het inpakken om te garanderen dat uw bestelde artikelen altijd onbeschadigd aankomen. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren!

Veel plezier met uw nieuwe producten!

• Felicia
    Review voor Keuken Kompaan

Quooker besteld, erg blij mee.

• Joost Klein
    Review voor Keuken Kompaan

Quooker na bestellen snel en netjes geplaatst

• Daan
    Review voor Keuken Kompaan

Ik heb onlangs een vaatwasser besteld en ben ontzettend tevreden. Het product was precies zoals omschreven, van hoge kwaliteit en werd snel en netjes geleverd. Installatie ging moeiteloos en het werkt perfect in onze keuken. Echt blij mee – ik zou het zo opnieuw bestellen!