Ik heb 9 april 2025 bestellingen geplaatst, vervolgens kreeg ik die avond mail dat het product niet leverbaar was, en of ik een de andere optie wilde. Hierop gereageerd en meerdere mails verstuurd en telefonisch geprobeerd te bellen totaal geen reactie! Nu wil ik alleen mijn geld terug! Want deze ervaring met kidslovewheelz is echt belachelijk!!!
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 2025 stopgezet
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Kidslovewheelz
- Marit
Klantenservice is ontzettend slecht. Vorige week een bestelling gedaan, ik wacht er nog steeds op. Ik heb geprobeerd telefonisch, via de mail en via de chat contact te zoeken. Ze reageren helemaal nergens op. Mijn advies: bestel hier niet, want het is een grote vraag of je je bestelling daadwerkelijk krijgt!
Hoe zou je Kids Love Wheelz beoordelen?
- Myrthe
SLECHTE KLANTENSERVICE!!! Heb een fiets besteld en eerstvolgende werkdag komt er bericht dat deze niet op voorraad is, met een suggestie voor een andere fiets. Na meerdere emails van mijzelf, maar zonder reactie, besloot ik de andere fiets via de website te bestellen. Deze werd een paar dagen later geleverd. Echter, heb ik 18 dagen later nog altijd geen reactie gekregen over de terugbetaling van de niet voorradige fiets. Heb gemaild, gebeld (geen bestaand nummer) en gechat, maar zonder enige reply. Heel teleurstellend!
- Y.B
Klantenservice reageert niet, ook niet op terugbelverzoek,
- Sevgi Sungur
Mooie aankoop
- Cynthia
Fiets besteld voor de verjaardag van mijn dochter.Bleek niet op voorraad kreeg ik te horen toen ik zelf maar belde waar de fiets bleef. Ze hebben de bestelling geannuleerd maar wacht nog op mijn geld. Niet kopen dus hier!