KidsJewels
KidsJewels is dé webshop voor uw zilveren kindersieraden!
KidsJewels heeft een groot assortiment aan zilveren kindersieraden, waaronder oorbellen, armbanden, ringen en kettinkjes van bekende merken als Bellini for kids, La Petra, Spark, Lilly & Blingissimo.
KidsJewels is de specialist op het gebied van bedelarmbanden voor kinderen (kinder Pandora), met de complete collecties van Piccolo & Bellini for kids, heeft KidsJewels het grootste assortiment bedels en armbanden.
Ook voor kinderhorloges kan je terecht bij KidsJewels, met een ruim aanbod van horloges van Coolwatch Garonne, Prisma en Q&Q is er genoeg keuze voor stoere jongens en jonge dames.
Alle sieraden en horloges zijn direct afkomstig van de leverancier of de Nederlandse importeur en worden uit eigen voorraad geleverd.
De zekerheden van https://www.kinder-sieraden.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.