KidsJewels
KidsJewels is dé webshop voor uw zilveren kindersieraden!
KidsJewels heeft een groot assortiment aan zilveren kindersieraden, waaronder oorbellen, armbanden, ringen en kettinkjes van bekende merken als Bellini for kids, La Petra, Spark, Lilly & Blingissimo.
KidsJewels is de specialist op het gebied van bedelarmbanden voor kinderen (kinder Pandora), met de complete collecties van Piccolo & Bellini for kids, heeft KidsJewels het grootste assortiment bedels en armbanden.
Ook voor kinderhorloges kan je terecht bij KidsJewels, met een ruim aanbod van horloges van Coolwatch Garonne, Prisma en Q&Q is er genoeg keuze voor stoere jongens en jonge dames.
Alle sieraden en horloges zijn direct afkomstig van de leverancier of de Nederlandse importeur en worden uit eigen voorraad geleverd.
9,5
Filter 1798 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1277 met beschrijving

• Berendtje Velde
    Geverifieerde klant van KidsJewels

Duidelijk site, snelle correcte bezorging.

• Ans Duivenvoorde

Super service, top

• Hoe beoordeel je KidsJewels?

• anoniem
    Geverifieerde klant van KidsJewels

Had armbandjes besteld voor twee kleinkindjes, zien echt heel mooi uit en leuk ingepakt. Dit is een optie. De bestelling had ik op tijd gedaan, echter bleef de post ergens liggen maar kreeg wel een bevestiging dat het bezorgd was. Ik was erg teleurgesteld omdat de verkoopster geen inspanning verrichtte te traceren waar de bestelling vastzat. Moest zelf met POSTNL bellen om dit te verifiëren, uiteindelijk kon men de bestelling traceren. Heb expliciet verzocht de bestelling zo spoedig mogelijk te bezorgen. Het lukt op het nippertje.

De verkoopster heeft een zorgplicht naar haar klanten toe, vermoedelijk boeit het niet als alles betaald is waar de bestelling gebleven was.

Antwoord van KidsJewels

Beste klant,

Bedankt voor uw review!
    Wegens de decemberdrukte was de bezorgtijd van brievenbuspost zonder track en trace bij PostNL opgelopen tot ca. 3-5 werkdagen voor de meeste zendingen. Zowel PostNL als wij hebben dit duidelijk gecommuniceerd.
    Uw bestelling is binnen 2 werkdagen bezorgd, helaas heeft het binnen die 2 werkdagen geen zin om PostNL te contacteren, omdat dit de reguliere doorlooptijd is. Dit hebben we ook naar u aangegeven.
    Gelukkig heeft u uw bestelling alsnog snel ontvangen en heeft u laten weten dat u tevreden was over de afhandeling.
    Mochten we in de toekomst nog wat kunnen verbeteren qua communicatie betreft de levertijden, verneem ik het uiteraard graag!

Mirjam de Haan
    KidsJewels

• Greetje Hateboer
    Geverifieerde klant van KidsJewels

Keurige verpakking en een mooi paddenstoeltjeshangertje met kettinkje voor mijn achterkleindochter

• Tmmer
    Geverifieerde klant van KidsJewels

Kleindochter is er super blij mee

• Bregje van Ras
    Geverifieerde klant van KidsJewels

Snelle levering en goede services

• Elly Geerink

Snelle en juiste levering

• Sylvia De Haan
    Geverifieerde klant van KidsJewels

Prachtige lieve bedels voor kinderen. Hele ruime keuze. En bestelling was snel binnen.

• Petra Romeijn
    Geverifieerde klant van KidsJewels

Snelle levering, sowieso ruim voldoende keuze.

• Monique Ancery-Timmermans
    Geverifieerde klant van KidsJewels

Goede service. Ook de vraag of je pakje al bezorgd is was prettig. Goed verzonden, goed en doeltreffend verpakt.

• Renate Tabak
    Geverifieerde klant van KidsJewels

Goed meedenken bij retourzending en omruilen

• Marion Mols
    Geverifieerde klant van KidsJewels

Hele snelle levering en mooi verpakkingsmaterialen erbij

• Elga Hoogeveen
    Geverifieerde klant van KidsJewels

Snel verzonden en mooie sieraden

• Nicole H.
    Geverifieerde klant van KidsJewels

Items zoals verwacht. Netjes verpakt in een handig hersluitbaar zakje. Snel verzonden.

• Debbie nijland

Goede service, snelle levering

• Maartje van Deelen
    Geverifieerde klant van KidsJewels

Bestelling is na een week nog niet geleverd

Antwoord van KidsJewels

Beste Maartje,

Bedankt voor uw review!
    Uw bestelling is op dinsdag 18 december als brievenbuspost verzonden.

Meestal wordt brievenbuspost binnen 1-2 werkdagen door PostNL bezorgd, door de drukte rondom de feestdagen kunnen bezorgtijden echter oplopen, hier hebben wij helaas geen invloed op.

Wij hopen uiteraard dat u uw bestelling alsnog spoedig ontvangt, wilt u ons op de hoogte houden van de status?

Mirjam de Haan - KidsJewels

• H.m.g Veldscholten

Snel en goed geleverd

• J K
    Geverifieerde klant van KidsJewels

Goede service en snel geleverd

• Sanne Koch
    Geverifieerde klant van KidsJewels

Fijne service toen bleek dat ik het verkeerde artikel had besteld. Retourneren ging er goed en het juiste artikel is naar mij verzonden.

• Sophia Grootjans

Geweldige service, goede kwaliteit