Kidsware Lifestyle

Kidsware Lifestyle

Kids-ware Lifestyle, de webshop waar jij slaagt voor je baby of kinderkamer!
De zekerheden van https://www.kids-ware.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wendy is een iet wat ' gekke ' vrouw uit Goes die in 2019 de webshop Kids Ware heeft overgenomen. Inmiddels zit er heel veel tijd in de webshop en zijn we over naar een compleet nieuwe hosting partij, is de look en feel anders en hebben we producten toegevoegd maar ook van sommige afscheid genomen.

Ik sta bijna 7 dagen in de week wel iets te doen wat met de webshop te maken heeft, van letterhangers schilderen tot nieuwe dingen bedenken, uitvoeren en dan ook nog proberen het op de foto te krijgen naar mijn eigen zin.

Ik woon samen met Sander, mijn zoon Jordy, en ons harig geboefte..
Tot gauw op de webshop :)


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.