Kinderkleding Partytime
Carmen Goossens
Snelle levering, fijne klantenservice.
Milou Goijen
Zoals altijd weer top!
Antwoord van Kinderkleding PartytimeDat is goed om te horen, Milou! Bedankt voor de 5 sterren!
Hoe beoordeel je Kinderkleding Partytime?
Nel
Leuke kleding, leuke prijzen, goed service en snelle levering.
Antwoord van Kinderkleding PartytimeHartelijk dank voor deze mooie woorden en review, Nel!
Toby
Mooi kleding en snelle service
Antwoord van Kinderkleding PartytimeHartelijk dank voor de mooie woorden en review, Toby!
Rowena Foppele
Geweldige collectie en zeer behulpzame mensen.
Antwoord van Kinderkleding PartytimeWat fijn om te horen, Rowena! En bedankt voor de mooie beoordeling!
Gijs Groen
Zeer snelle levering, al ziet er netjes uit en goed verpakt. Leuke kleren voor nog leukere prijzen
Antwoord van Kinderkleding PartytimeBedankt voor de mooie woorden en beoordeling, Gijs!
Barbara Janssen
mooie kleding voor een leuke prijs. mijn zoon was er blij met de kleding :)
Antwoord van Kinderkleding PartytimeDat is fijn om te horen, Barbara. En bedankt voor je mooie beoordeling!
Eline
Prima
Antwoord van Kinderkleding PartytimeBedankt voor de mooie review, Eline!
Patrick van den Kerkhof
Goede shirts, voor een mooie prijs
Antwoord van Kinderkleding PartytimeDankjewel voor deze mooie beoordeling, Patrick!
Kerstin Lopper
Alles perfekt
Antwoord van Kinderkleding PartytimeHartelijk dank voor de mooie beoordeling, Kerstin. Dat is goed om te horen!
Annemieke H
Prima prijzen voor goede kwaliteit kleding. Ik bestel hier al jaren. Klantenservice ook goed.
Antwoord van Kinderkleding PartytimeWat fijn om te horen, Annemieke! En bedankt voor de vijf sterren!
Wendy
Leuke kleding, makkelijk besteld en snel geleverd.
Antwoord van Kinderkleding PartytimeDankjewel voor je mooie review, Wendy!
Nadine
Leuke items en snelle levering
Antwoord van Kinderkleding PartytimeBedankt voor de goede beoordeling, Nadine! Graag tot een volgende keer!
Karin Groothedde
Snelle levering en ook mooie kwaliteit kleding
Antwoord van Kinderkleding PartytimeHartelijk dank voor de vijf sterren, Karin! Dat vinden we fijn om te horen.
Marjolein
Snel verzonden en items helemaal netjes en voor een leuke prijs!
Antwoord van Kinderkleding PartytimeBedankt voor je enthousiasme, Marjolein! En ook bedankt voor de mooie beoordeling!
De Sadeleer
Al meerdere keren besteld, altijd super!
Antwoord van Kinderkleding PartytimeWat goed om te horen, en bedankt voor de mooie review!
Dana Lucas
Snelle verzending, mooie kleding voor een leuke prijs!
Antwoord van Kinderkleding PartytimeHartelijk dank voor de mooie beoordeling, Dana!
Jet
Leuke kleding, mooie prijs en snelle verzending
Antwoord van Kinderkleding PartytimeBedankt voor de vijf sterren, Jet. Dat is goed om te horen.
Stouten
Super leuk vestje. Past perfect, netjes en snel verzonden.
Antwoord van Kinderkleding PartytimeWat fijn dat het in de smaak valt, en bedankt voor de mooie review!
Mandy Deelen-Looijen
De prijzen zijn fijn, bestelling word snel verzonden en ze hebben super goede service. Er werd een foutje gemaakt bij mijn bestelling. Ze reageerden heel snel op mijn mail en hebben het gelijk hersteld.
Antwoord van Kinderkleding PartytimeWe doen altijd ons best, Mandy. Fijn om te horen dat zowel de shop als de service je bevallen is. Bedankt voor de mooie beoordeling!