Kinderkleding Partytime

Kinderkleding Partytime

Voor de leukste kinderkleding ben je bij Kinderkleding Partytime aan het juiste adres. Bij ons vind je stoere jongens- en hippe meiden (outlet-merk) kleding van de bekendste merken voor de beste prijzen!
9,7

• C. P. M. Van Westerop
    Geverifieerde klant van Kinderkleding Partytime

Leuke kleding, betaalbaar en goede service.makkelijk bestellen ook. Heel duidelijk

• H
    Geverifieerde klant van Kinderkleding Partytime

Fijne service, alles was zoals het op de site stond aangegeven.

• Hoe beoordeel je Kinderkleding Partytime?

• Esther
    Geverifieerde klant van Kinderkleding Partytime

Mooie kleding, snelle verzending, goeie kwaliteit.

• Suzanne

Top!

• Rachelle
    Geverifieerde klant van Kinderkleding Partytime

Super netjes! Ik ben echt weer super tevreden met de mooie kleren tegen een fantastische prijs!

• Astrid de Rooij
    Geverifieerde klant van Kinderkleding Partytime

Super service, leuke kleding en zo tof dat ze zelf twee bestellingen samenvoegen en verzendkosten terugstorten. Eigenlijk zou dit bedrijf 10 sterren van mij krijgen!!!

• Simone
    Geverifieerde klant van Kinderkleding Partytime

Super kwaliteit, mooie prijzen, aanrader

• Ylona
    Geverifieerde klant van Kinderkleding Partytime

Geweldige service en goede kleding voor een klein prijsje

Antwoord van Kinderkleding Partytime

Dankjewel voor je mooie beoordeling, Ylona!

• Daphne van Asselt
    Geverifieerde klant van Kinderkleding Partytime

Nog steeds niets ontvangen helaas

Antwoord van Kinderkleding Partytime

Hartelijk dank voor je 1-ster review, Daphne! We proberen ons waar mogelijk altijd te verbeteren dus voor feedback staan we zeker open! Ondanks dat je ons niks hebt laten weten en niet even hebt gevraagd wat de status van de zending was, hebben we het even voor je na gekeken. Je hebt een bestelling geplaatst laat in de avond voor oud&nieuw. Wellicht heb je onze pop-up en de f.a.q. betreffende de bezorgtijden op de website toen over het hoofd gezien. Daarin gaven we al aan dat het vanwege drukte en de feestdagen langer zou duren alvorens je bestelling geleverd zou worden. Daarnaast viel de sneeuw inmiddels centimeters dik en glibbert heel Nederland al dagenlang in code oranje over de weg, rijdt het openbaar vervoer nauwelijks of met enorme vertraging en worden op Schiphol honderden vluchten geannuleerd dus het weer werkt ook niet echt mee zullen we maar zeggen. Maar inderdaad vervelend dat het pakketje dan na één werkbare dag nog steeds niet geleverd is. Vrijdag 2 januari was namelijk de eerste mogelijkheid dat het pakket geleverd had kunnen worden. Dat is helaas niet gehaald en GLS levert niet op zaterdag en zondag (terug te lezen op onze site) dus die 1-ster review op zondag 4 januari hebben we dubbel en dwars verdiend. Onze welgemeende excuses! We zagen overigens dat het vandaag (op werkbare dag twee) inmiddels geleverd is. Alsnog heel veel plezier ervan!

• Janine
    Geverifieerde klant van Kinderkleding Partytime

Hele mooie setjes kunnen scoren in de outlet, superblij mee!

Antwoord van Kinderkleding Partytime

Dankjewel, Janine! En bedankt voor de goede beoordeling, daar zijn wij dan weer blij mee!

• Lani Elsen
    Geverifieerde klant van Kinderkleding Partytime

Vlug geleverd en goed verpakt! Het leuke is dat er veel artikelen zijn die je met elkaar kan combineren, zo kun je lekker setjes maken. Veel variatie in merken.

Antwoord van Kinderkleding Partytime

Wat fijn om te horen dat je zo goed geslaagd bent, Lani. Bedankt voor de vijf sterren en graag tot een volgende keer!

• Linda

Fantastische prijs/kwaliteit verhouding!

Antwoord van Kinderkleding Partytime

Super om te horen, Linda! Bedankt voor de mooie review.

• Lotte Breukers

Perfect

Antwoord van Kinderkleding Partytime

Kort maar krachtig! Dankjewel, Lotte!

• Aniet
    Geverifieerde klant van Kinderkleding Partytime

Snelle levering, mooie kwaliteit. Kleinkinderen zijn er blij mee.

Antwoord van Kinderkleding Partytime

Wat fijn, Aniet! Bedankt voor de mooie beoordeling!

• Marieke
    Geverifieerde klant van Kinderkleding Partytime

Mooie prijzen en snelle levering, super kleurrijke kwalitatieve kinderkleding!

Antwoord van Kinderkleding Partytime

Wat leuk dat je zo enthousiast bent, Marieke! En bedankt voor de goede review!

• Tjarda Jacobs
    Geverifieerde klant van Kinderkleding Partytime

Zoals altijd werd de bestelling keurig verzonden en bezorgd.

Antwoord van Kinderkleding Partytime

Fijn dat je de weg elke keer weer weet te vinden, Tjarda! En bedankt voor de mooie review!

• Sasha

Snelle en goede service!

Antwoord van Kinderkleding Partytime

Hartelijk dank voor deze mooie review, Sasha!

• Lysanne
    Geverifieerde klant van Kinderkleding Partytime

Hele mooie kleding wat kwalitatief goed is. Erg tevreden! Alleen het retourneren kost geld, beetje jammer als dan nog eens €8,25 moet betalen bovenop de artikelen die retour gaan. Dus iets om even in je hoofd te houden. Bij meerdere bestellingen kun je het beste alles in 1x terug sturen ipv in delen. Verder echt top, ook de retouren zijn snel verwerkt en de betaling staat snel weer op je rekening.

Antwoord van Kinderkleding Partytime

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, Lysanne! Daar zijn we blij mee.
    We doen ons best om onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn.
    Helaas laten onze marges het niet toe om de retourkosten voor onze rekening te nemen, zoals grote webshops dat bijvoorbeeld wel kunnen.
    Daar willen we ook niet geheimzinnig over doen, want dit kun je terug vinden op diverse plekken op de website en in de email die je krijgt voorafgaand aan het retour sturen.

• Marjolein Kramer
    Geverifieerde klant van Kinderkleding Partytime

Hele mooie kwaliteit, en alles is zo makkelijk te matches. We zijn er enorm blij mee

Antwoord van Kinderkleding Partytime

Dat is leuk om te horen! En bedankt voor je mooie beoordeling, Marjolein!

• K.S

Snelle levering, super kwaliteit

Antwoord van Kinderkleding Partytime

Fijn dat het is bevallen, K.! En bedankt voor je goede beoordeling!