Kinderkleding Partytime
Jolanda Sprengers
Mooie kleding tegen een goede prijs en fijn dat je het ook bij de winkel op kunt halen. Super.
Antwoord van Kinderkleding PartytimeDat is goed om te horen, bedankt Jolanda!
Verlinden Marja
Prijs/kwaliteit prima. Bestelling snel geleverd
Antwoord van Kinderkleding PartytimeVeel plezier met je items, bedankt voor de review Marja!
Hoe beoordeel je Kinderkleding Partytime?
Siiri Schuberth
Schneller Versand und sehr gute Qualität
Antwoord van Kinderkleding PartytimeVielen Dank für die nette Kritik, Siiri!
Sijke Bolhuis
Snelle levering en goede kwaliteit kleding
Antwoord van Kinderkleding PartytimeHartelijk dank voor je mooie beoordeling, Sijke!
Kimberley Torn
Zoals altijd snel binnen en alles netjes :-)
Antwoord van Kinderkleding PartytimeDankjewel Kimberley, voor je mooie review!
Marieke De Boer
Goede prijs kwaliteit verhouding alleen mis ik een goede omschrijving van het product op de website. Hierdoor al een paar keer een ‘miskoop’ gedaan.
Verder goede service en snelle verzending!Antwoord van Kinderkleding PartytimeHi Marieke, bedankt voor je goede review en de tip! Mocht je (in de toekomst) niet tevreden zijn over een product of bestelling dan mag je deze uiteraard binnen 14 dagen zonder opgave van reden gewoon retour sturen!
Nergiz Adlim
De jw
Antwoord van Kinderkleding PartytimeBeste Nergiz,
Bedankt voor je beoordeling. Blijkbaar ben je ergens niet tevreden over maar het is ons niet duidelijk wat precies het probleem is.
Er is helaas ook geen contact met ons gezocht om een probleem of klacht aan te kaarten waarmee we je hadden kunnen helpen. Die mogelijkheid hadden we natuurlijk graag gehad omdat we graag willen dat iedereen fijn bij ons kan shoppen.
Wellicht zie je nog kans om je beoordeling aan te vullen met een onderbouwing of ons ter verduidelijking van je beoordeling een e-mail te sturen. We kijken dan graag samen met jou of we je ergens mee kunnen helpen zodat we een en ander bevredigend voor je kunnen oplossen.
(Ook per mail verstuurd.) -
Dap
Top goede kwaliteit zit comfortabel
Antwoord van Kinderkleding PartytimeGoed om te horen Dap, en bedankt voor de mooie beoordeling!
Loes van den Berk
Super snelle levering.
Antwoord van Kinderkleding PartytimeHartelijk dank voor je goede recensie, Loes!
Linda
De kwaliteit van de geleverde producten is niet de kwaliteit die je zou verwachten.
Antwoord van Kinderkleding PartytimeBeste Linda,
Wat jammer om op deze manier te moeten horen dat er bepaalde items (van 1 merk) niet naar wens waren. We hadden het fijn gevonden als je contact met ons op had genomen zodat we dit voor je hadden kunnen oplossen. Zoals je in andere reviews kunt lezen worden onze service en onze oplossingen altijd heel erg op prijs gesteld en goed beoordeeld.
Uiteraard geven we ook gewoon garantie op de kleding. Zeker bij zoiets als de afwerking of de kwaliteit die niet naar behoren is, lossen we dit graag voor je op!
We zien daarnaast ook geen retouraanvraag op deze bestelling. Je hebt natuurlijk gewoon het recht om bestelde items binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te retourneren.
Verder zijn we benieuwd of alleen de kleding niet naar wens was waardoor je tot een beoordeling van slechts 1 ster bent gekomen? Hoe was de verdere ervaring? (Beviel onze website, hoe was de verzending, etc.) We staan altijd open voor onderbouwde feedback waarmee we onszelf kunnen verbeteren. Is er iets waarbij we je nu kunnen helpen om dit naar tevredenheid op te lossen? Stuur ons dan even een email en dan kijken we samen met jou naar een oplossing.
We horen het graag, alvast bedankt!
(Ook eerder per mail verstuurd, helaas geen reactie.) -
Suzanne
Het pakketje werd heel snel verstuurd, iets te snel. Omdat er een broek niet voorradig was, kreeg ik daarvoor mijn geld terug, terwijl ik liever een andere maat had gehad. De klantenservice reageerde echter snel en begripvol op mijn klacht en ik begrijp dat ze snelle verzending verkiezen boven opties voorleggen aan de klant. Mijn geld stond ook snel weer op mijn rekening. De prijs-kwaliteit, snelle verzending en het contact met de klantenservice geef ik 5 sterren.
Antwoord van Kinderkleding PartytimeBeste Suzanne, wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie beoordeling! En ook bedankt voor je nuttige tip, we begrijpen dat het wellicht handiger is om een keuze te bieden dus we zullen hier in de toekomst zeker rekening mee proberen te houden.
JESSE JOSSELS
top!!
Antwoord van Kinderkleding PartytimeDankjewel voor de vijf sterren, Jesse. Kort maar krachtig!
Caroline
Leuke acties en snel
Antwoord van Kinderkleding PartytimeWe proberen elke keer weer wat leuks te verzinnen. Hartelijk dank voor je mooie review, Caroline!
Anja Boljuncic
Snel en netjes!
Antwoord van Kinderkleding PartytimeDat is goed om te horen Anja, bedankt!
Jras
Prachtige kwaliteit, netjes service en mooi aan geleverd
Antwoord van Kinderkleding PartytimeBedankt voor de mooie review! Heel veel plezier met je items Jras!
Immink
Snelle en goede service
Antwoord van Kinderkleding PartytimeGoed om te horen dat je tevreden bent! Bedankt Immink!
Anne
Snelle levering, goede kwaliteit en leuke prijzen!
Antwoord van Kinderkleding PartytimeBedankt Anne, veel plezier met jouw bestelling!
M. S.
Maat valt veel groter dan normaal.
Antwoord van Kinderkleding PartytimeBeste M. S.,
Wat jammer om op deze manier te moeten horen dat er bepaalde items niet naar wens waren. We hadden het fijn gevonden als je contact met ons op had genomen zodat we dit voor je hadden kunnen oplossen. We willen natuurlijk dat iedereen met een goed gevoel bij ons kan shoppen.
We hebben overigens op onze website een maattabel staan met de maatvoering van de meest verkochte merken. Ook op veel productpagina's kun je klikken op 'hoe valt dit merk' om te zien welke maatvoering een merk hanteert en hoe dit valt. Mocht dat nog onduidelijk zijn, neem dan een volgende keer tijdens het shoppen gerust contact met ons op via mail/chat/telefoon en dan kijken we er samen naar.
En mocht bij levering toch blijken dat er iets niet naar wens is, dan heb je natuurlijk ook nog het recht om bestelde items binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te retourneren. -
Mvb
Mooie prijzen, snelle levering
Antwoord van Kinderkleding PartytimeGoed om te horen, bedankt Mvb!
Annelies Tuit
Goede service, wordt goed meegedacht!
Antwoord van Kinderkleding PartytimeBedankt voor het delen van je ervaring, Annelies!