Kl4vertje
Kl4vertje is een leuk uniek babymerk. Alle producten van Kl4vertje worden met de hand gemaakt, waardoor elk product uniek is en naar wens kan worden samengesteld.
De zekerheden van https://www.kl4vertje.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Kl4vertje is uit de grond gekomen op 1 juli 2019. Wij zijn een leuk uniek babymerk. Alle producten van Kl4vertje worden met de hand gemaakt, waardoor elk product uniek is en naar wens kan worden samengesteld. Ben je opzoek naar leuke unieke babyproducten? die je zelf kunt samenstellen? Dat kan bij ons! Kl4vertje heeft een ruim assortiment aan babyproducten. Kl4vertje kiest haar materialen en stoffen zorgvuldig uit. Wij kijken naar materialen die geschikt zijn voor je baby. Materialen die huidvriendelijk en zacht zijn, bewuste stofkeuze met Oeko-Tex certificering en vooral duurzaam, zodat jij en je kindje lang plezier hebben van onze producten


Bekijk Manifest