Kl4vertje
Kl4vertje is een leuk uniek babymerk. Alle producten van Kl4vertje worden met de hand gemaakt, waardoor elk product uniek is en naar wens kan worden samengesteld.
9,6
Filter 206 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 128 met beschrijving

• Inger
    Geverifieerde klant van Kl4vertje

De rugzak was erg mooi, precies als op de foto en erg snel geleverd.

• Jolanda Landman
    Geverifieerde klant van Kl4vertje

Voldoet aan mijn verwachtingen!
    Zag er mooi uit

• Hoe beoordeel je Kl4vertje?

• Ellen pattyn

Snelle service!!

• A Kleemans
    Geverifieerde klant van Kl4vertje

Een rugtas besteld met de naam van mijn zoon erop geborduurd; binnen 2 dagen had ik de tas al in huis (sneller dan ik had verwacht). Kwaliteit van de tas is goed en de geborduurde naam ziet er netjes uit. Al met al een tevreden klant.

• Wendy Jonkers
    Geverifieerde klant van Kl4vertje

Enorm leuke kleedjes voor je kleine wonder!. Snelle levering

• Laura
    Geverifieerde klant van Kl4vertje

Wat een geweldige service! Ik had contact opgenomen met Ilona en ze heeft mijn bestelling met spoed opgepakt en zelfs nog leuk ingepakt :-) Heel blij mee!

• I Noorlander
    Geverifieerde klant van Kl4vertje

Een dekentje besteld, maar dit zijn 2 lappen stof aan elkaar genaaid. Had hier wat meer van verwacht.

• Petra Breen

Snelle levering, nooie kwaliteit

• Wijnie Melger
    Geverifieerde klant van Kl4vertje

Levering duurde erg lang doorday bedrijf dicht was door vakantie . Dit werd niet aagegeven bij bestelling. Cadeautje was helaas te laat voor het feestje donderdag. Levering was vrijdag . Het cadeautje was daar in tegen prachtig

• Joyce
    Geverifieerde klant van Kl4vertje

Hele snelle levering. Ik had verwacht dat ik moest wachten tot na de vakantie maar het was nog ervoor verzonden. De kleuren zijn goed weergegeven op de site. Prachtig afgewerkt. Mis alleen een wasvoorschrift.

• Truusje Rauwerda
    Geverifieerde klant van Kl4vertje

Mooie producten, netjes gemaakt en heel snel geleverd.

• Leonie De Buck

Fijn contact. Mogelijk

• Kimberley De Boer
    Geverifieerde klant van Kl4vertje

Snelle en nette levering. Super tevreden!

• Mark de Pree
    Geverifieerde klant van Kl4vertje

Leuke unieke op maat gemaakte producten!

• Andy De Schrijver

Super mooie afwerking

• Fiona Vermeulen

Goed

• Lisa Boots
    Geverifieerde klant van Kl4vertje

Goed product! Mooi gemaakt, heel blij mee

• Laura De jong - van Dillen
    Geverifieerde klant van Kl4vertje

Zojuist mijn pakketjes op kunnen halen bij het ophaal punt na wat wikken en wegen met post nl een paar dagen maar eindelijk mijn pakketje, thuis pakketje opengemaakt en heel blij met het resultaat van klavertje. Ziet er super netjes afgewerkt uit, en precies zoals wij ze hadden gewild! Zou zeker nog een keer bestellen bij klavertje en ook zeker aanraden aan anderen.

Antwoord van Kl4vertje

Beste Laura,

Wij snappen dat het erg vervelend is dat PostNL uw bestelling niet heeft kunnen afleveren. Helaas hebben wij geen invloed op de levertijd en drukte bij PostNL.

PostNL melden ook het volgende: Het is op dit moment erg druk. Daardoor kunnen pakketten langer onderweg zijn dan je van ons gewend bent. Via track & trace vind je de laatste informatie. Sorry voor het ongemak.

In de track en trace kunt u zien dat het pakket maandag geleverd wordt bij een afhaalpunt, omdat het bezorgen tweemaal niet gelukt is. U moet tekenen voor het pakket daarom bezorgd PostNL het niet bij de buren, of zet hij het pakket niet zomaar ergens rond huis neer.

Zodra het pakket bij het afhaalpunt is bezorgd ontvangt u hiervan een bericht, en u kunt de track en trace gegevens in de link bekijken. U heeft dan meestal 1 week de tijd om het pakket daar op te halen.

Nogmaals wij vinden het spijtig dat PostNL uw pakket niet heeft kunnen afleveren en u langer moet wachten. Graag ontvangen wij een nieuwe beoordeling zodra u uw bestelling heeft, en ons echt kan beoordelen op onze producten en service, en niet 1 ster omdat postnl het pakket niet heeft kunnen bezorgen.

Liefs ilona | Kl4vertje

• Ellen
    Geverifieerde klant van Kl4vertje

30-4-2023 besteld. Maandag 15-5-2023 track en trace ontvangen. Ben 16-5-2023 heel de dag thuis gebleven want zou geleverd worden. Ineens was levertijd onbekend en werd verzet naar vrijdag 19-5-2023. Deze dag zijn wij niet thuis dus heb leverdag verzet naar 20-5-2023. Pakket dus nog niet ontvangen, hopelijk komt hij morgen wel echt.

Antwoord van Kl4vertje

Beste Ellen,

Wij vinden het jammer dat u ons met 1 ster beoordeeld aangezien dit volledig onterecht is. U heeft zelf op 17 mei de bezorgdatum gewijzigd via PostNL. Volgens track en trace gegevens: Nieuwe bezorgtijd: morgen tussen 09:45 en 12:15.

Onze standaard levertijd van de custom producten ligt tussen de 1-3 weken. Wij zijn gesloten geweest tijdens de meivakantie waardoor orders iets later zijn verzonden. Maar vooralsnog is uw order binnen 3 weken verzonden.

Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. En mocht u nog verdere vragen hebben horen wij dat graag!

Ilona | Kl4vertje

• Silvia Bor
    Geverifieerde klant van Kl4vertje

Mooie kwaliteit. Goeie communicatie. Prima prijs/kwaliteit verhouding.