KlauterKabouter.nl

KlauterKabouter.nl

KlauterKabouter - specialist in houten speelgoed

Of je nu een schommel, duikelrek of speelhuis zoekt, je vindt het bij KlauterKabouter. Hout voert bij ons de boventoon, het ziet er ook gewoon mooier uit in je tuin.

En wil je echts iets unieks, kies dan een op maat gemaakt Douglas houten speeltoestel, je tuin is het waard.

Onze ervaring levert een netwerk van kwaliteitsleveranciers op, waardoor we een uitgebreide range kwalitatief hoogwaardig houten speelgoed leveren. Van zandbak tot klimrek en van zand- en watertafel tot speeltoren, veilig en vertrouwd!

Hierdoor hebben wij al meer dan 10 jaar tevreden klanten!
De zekerheden van https://www.klauterkabouter.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.