• Regelmatige monitoring

Kleinebij.nl heeft 0 4 ster reviews 0
Kleinebij.nl heeft 0 3 ster reviews 0
Kleinebij.nl heeft 0 2 ster reviews 0
Kleinebij.nl heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Angela

Grote aanrader! Ik heb al meerdere producten besteld en alles wordt met liefde gemaakt! De communicatie is heel fijn en er wordt altijd snel en netjes op je vragen gereageerd. De kwaliteit is erg goed!

2. M.

3 memoryboxen besteld. Ze zijn werkelijk prachtig geworden, eenvoudig, strak, mooi uitgevoerd; fijn cadeau om te geven, de ontvangers zijn er heel blij mee en tevreden over.

3. Hoe zou je Kleinebij.nl beoordelen?

4. Romy

We hebben voor onze 2 zonen een memory box bij Wesley besteld. Deze heeft hij gemaakt op basis van hun geboorte kaartje. Contact gehad over onze wensen voor de memory box. Super tevreden. Als we in de toekomst een derde kindje mogen verwelkomen komen we zeker bij je terug. Bedankt Wesley!

5. Priscilla

Heel blij met het mooie en leuke gepersonaliseerde lakentje voor onze dochter, leuke tekst en naam erop, maakt het helemaal af in haar ledikantje. Fijne service, als er vragen zijn worden ze meteen beantwoord/behandeld en mijn order netjes en optijd verzonden. Zeker een aanrader!

6. Lenny

Als ik iets persoonlijks en bijzonders wil laten maken, hoef ik eigenlijk niet eens meer na te denken waar ik moet zijn: KleineBij! 🤍 Wat KleineBij voor mij echt onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van de producten, maar vooral de persoon erachter. Wesley denkt altijd mee, is ontzettend goed bereikbaar en je merkt aan alles dat hij zijn werk met aandacht en liefde doet. Hij is warm, open, betrouwbaar en geen vraag is te veel. Juist bij persoonlijke producten, waar soms ook veel emotionele waarde aan zit, vind ik dat ontzettend belangrijk. Absolute aanrader! 🫶🏼

7. Richard

Super tevreden over KleineBij! Wesley heeft voor ons al meerdere mooie dingen gemaakt, van een dekentje voor onze kleine Elijah tot speenkoorden en memory boxes. Alles is altijd van fantastische kwaliteit! ❤️ Wesley is ontzettend vriendelijk, denkt goed met je mee en komt met leuke ideeën. Je merkt dat hij zijn werk met veel liefde doet. Absoluut een aanrader en wat ons betreft verdient hij de allerbeste review! 🥰