Klimaatshop.nl

Klimaatshop.nl

Bij Klimaatshop.nl vind je alles voor een duurzaam binnenklimaat voor huis, terras en bedrijfsruimtes. Denk aan airconditioning, elektrische radiatoren en infrarood verwarmingspanelen, warmtepompen en elektrische boilers. Gericht advies én passende producten waar je jaren van kunt genieten!
airconditioning verwarming infrarood panelen
De zekerheden van https://www.klimaatshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Klimaatshop.nl is opgericht in 2022, uit de vraag naar duurzame energie- en klimaatproducten. Wij willen voor de particuliere en zakelijke klant een bekende naam worden waar je blindelings op het juiste advies én de beste producten kunt vertrouwen.

Duurzaam opwekken en opslaan van stroom en deze energie-efficiënt gebruiken? Je huis, terras of bedrijfsruimte voorzien van een optimaal klimaat? Met ons assortiment en onze productkennis willen wij altijd het beste, meest duurzame en energie-efficiënte product kunnen aanbieden, zodat je én goed geholpen bent én de komende jaren kan gaan genieten van de beste aankoop!


Bekijk Manifest