Klokkendiscounter

Klokkendiscounter

Wij heten u van harte welkom in onze webwinkel, speciaal voor design uurwerken.
Onze doelstelling is: voor U de mooiste design uurwerken van de beste kwaliteit, ambachtelijk te produceren tegen een betaalbare prijs.

Hiervoor hebben wij dagelijks contact met de fabrikanten en leveranciers, uitsluitend de hoogste kwaliteit onderdelen komen in aanmerking.
Op deze wijze kunnen wij de nieuwste trents uit Milaan, New York, Kopenhagen en Amsterdam voor u selecteren.

Design uurwerken laten u niet alleen maar zien hoe laat het is, ze zijn de EYECATCHER van uw interieur.

Uzelf maar ook uw familieleden en vrienden zullen hun oog telkens op het strakke en moderne design laten vallen.

Maar U bent de trotse bezitter van dit uniek exemplaar.

Immers elk klokkendiscounter Design uurwerk wordt met de grootste zorg voor het kleinste detail, door onze vakkundige medewerkers volledig met de hand gemaakt. Daarom ontvangt u twee jaar volledige garantie.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.