Waardeloos bedrijf/ webwinkel beschadigd aangekomen . Kleur wijkt ook heel erg af dan op de site staat aangegeven . Betaal voor een klok 137 euro die gemaakt is van goedkoop blik en qua inkoop maar 40 euro kost . De cijvers van de klok lelijk aan mekaar geladt Een conpensatie aangevraagd . Hier wordt na 3 x mailen niet op gereageerd . Ze nemen niet hun verantwoordelijkheid en maken zich makkelijk af met goedkope smoesjes. Mijn oordeel en advies , mensen koop hier niks ze leveren waardeloze troep voor veel ste hoge prijzen . Ik vind en meerdere mensen dit is een oplichters bende .
Lid van WebwinkelKeur sinds 2020
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- GG
- Rob
Maandag bestelling gedaan, betaald, nog geen enkele reactie mogen ontvangen, hoop dat het nog goed komt
Hoe zou je Klokkendiscounter beoordelen?
- Marja v.d.Hoek
Door klokken te versturen die heel zijn. Nu pak ik de klok voorzichtig uit de verpakking, de klok is beschadigd en dan zal ik hem tegen een stenen rand hebben getikt waardoor hij beschadigd is. Een zeer naar verwijt!
- Rob
Goede service prima geregeld iets te voorbarig geweest alles goed gekomen Top
- Wilma Versteegh
Geweldige service, vragen worden snel en correct beantwoord.
- Jan Breeschoten
Geboden wordt een veelheid van allerlei klokken overzichtelijk gegroepeerd teneinde een trefzekere keuze te kunnen maken. Verpakking en verzending zeer correct!