Super mooie en leuke winkel. Veel kleding keuzes, en het personeel is enorm vriendelijk en helpen je graag met het uitzoeken van passende outfits.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2025
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Lisanne De rooij
- Nicole Westmeijer-Timmer
Bestelling was helemaal prima in orde. Ik vind het alleen raar dat er geadverteerd wordt met 60% korting en vanaf 4 producten 20% extra korting en dat er in het winkelmandje niet vanaf gehaald wordt.
Hoe zou je Ko&Flo beoordelen?
- Hendriks Simone
Top!!
- Julia Lammers
We zijn, net zoals altijd, super goed geholpen. Onze kinderen komen hier graag shoppen!❤️
- Petravw
Heel mooi rokje ontvangen voor een top prijs! Zat perfect bij mijn dochtertje! Erg blij mee!
- Michelle
Twee weken geleden heb ik een longsleeve besteld. Ik heb geen orderbevestiging ontvangen. Na een week heb ik zelf een mailtje gestuurd, daar kreeg ik geen reactie op. Een paar dagen later heb ik nogmaals gemaild, opnieuw zonder enige reactie. Vervolgens kreeg ik via de Shop-app de melding dat het bedrag was terugbetaald. Het geld is teruggestort, maar vanuit Ko&flo heb ik helemaal niets gehoord. Erg jammer, korte mail met de reden van de terugbetaling, lijkt mij niet heel moeilijk!!! Ik vind het vooral zonde dat een webshop op deze manier wordt gerund.