Ko&Flo
je slaagt altijd bij ons! Shop eenvoudig online in onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Oosterhout (NB).
Soumya Zamouma
Heel goed top top
Oma
In de winkel, super vriendelijk personeel. Geen probleem als je iets wil ruilen kan dat gewoon, fijn voor een oma die voor haar kleindochter wat kocht
Hoe beoordeel je Ko&Flo?
Danielle Anthonissen
Geweldige en snelle service!
Sharon Steenderen
Snelle levering, uitstekend geholpen. Ontzettend bedankt!!
Silvie Renders
Fantastische winkel
Linda Fernandez
Fijnste winkel van Oosterhout!!!!!
ERIC HUYGEN
gewoon goed en snel
Marijke Klep
Perfect!
Catalina Esteva Nieto
Super
Ina van Broekhoven
Fijn contact, mooie kleding en goede service✅
Danielle Lamers
Door een eigen fout verkeerde adres op het pakket. Ko&Flo heeft dit netjes opgelost en snelle communicatie!
saskia joha
Ik koop bijna altijd bij Ko en Flo, want lekker veel keuze. Alles is goed geregeld. Ik heb 1x een klein dingetje in de verzending gehad, maar gelukkig zijn ze ook goed telefonisch bereikbaar dus was het zo opgelost! Echt een aanrader deze webshop!
Marjon Durlinger
Heel erg leuk en lief geholpen, samen naar leuke items gezocht en ook meedenken naar het volgend seizoen. Super lief en goed geholpen. Top , leuke foto v oma en kleinkind gemaakt en de mama’s waren super blij met de leuke kleren!! ❤️🤩
Karin
Mega vriendelijk en behulpzaam. Ik ben echt ontzettend goed geholpen en blij met mn aankopen!
Marlies
Super leuk geholpen en leuke setjes gekkv
Chantal
Mooie kleding en super fijne service!
Christy Maas
Lieve medewerkers
Sheila De Vos
heb in de winkel gekocht, maar goed geholpen
Anja Bastiaenen
Leuke spullen en super goed geholpen.
Saar
Super mooie winkel! Heel groot aanbod en fijn personeel. Ook mijn online bestelling heel snel ontvangen!