Koekatelier
Koekatelier heeft het grootste aanbod in Nederlandse koek- en fondantstempels. Ook voor koekstekers, cake scrapers, cake shapers en taart toppers kan je als (thuis)bakker bij ons terecht.
De zekerheden van https://www.koekatelier.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Ilza, eigenaar van het Koekatelier en productontwerper van oorsprong. Toen ik in 2019 begon met koekjes bakken als hobby kwam er al snel een 3D printer in huis door mijn technische achtergrond. Bakkers kregen daar via Instagram lucht van en begonnen maatwerk stempels en stekers aan te vragen. Zo groeide mijn hobby snel uit tot de grootste Nederlandse webshop in Koekstempels en uitstekers die door mij in Nederland worden ontwerpen en geproduceerd. Met Koekatelier mag je rekenen op korte lijntjes, persoonlijke reacties en duurzame, mooie producten die je vaker kan gebruiken.


Bekijk Manifest