Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Koekoeksklok.com heeft 6 4 ster reviews 6
Koekoeksklok.com heeft 0 3 ster reviews 0
Koekoeksklok.com heeft 0 2 ster reviews 0
Koekoeksklok.com heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Jan

Klok was perfekt ingepakt en voldoet uitstekend!! Ben er erg blij mee. Uitstekende Zaak. Nogmaals zeer tevreden!!

2. Wim en Ingrid Vergouwen

Heel tevreden over onze koekoeksklok goede service. Was heel goed ingepakt en binnen 2 dagen geleverd. Zat een zeer duidelijke gebruiksaanwijzing bij ingesloten. Dus was het heel erg makkelijk om bepaalde onderdelen nog te bevestigen. Had even moeite met de bestelling via de webshop (niet zo handig daarin) Toen ik telefonisch om raad vroeg werd het heel vriendelijk uitgelegd hoe het precies werkte. Conclusie geweldige service je word vriendelijk geholpen telefonisch. Een aanrader om bij dit bedrijf een klok te kopen wij zijn heel blij met onze nieuwe aanwinst.

3. Hoe zou je Koekoeksklok.com beoordelen?

4. Jan Koopmans

Nooit gedacht een koekoeksklok aan te schaffen, En eerlijk kon niet bij een betere winkel terecht! Perfect ingepakt, snelle levering, en duidelijk vermeld bij openen verpakking de aanwijzingen goed door te nemen alvorens men de klok eruit haalt. Op naar de volgende aanschaf!

5. Ton

Snel geleverd en geweldig goed verpakt. Goede uitleg, met Nederlandse beschrijving bijgevoegd en garantie al ingevuld geweldige kwaliteit, en de klok ook geweldig we zijn er blij mee

6. Shirley

Leuke aparte klokken, voor mij was het jeugdsentiment. Uitstekende klantenservice

7. Fam. Prosman

Correcte en vriendelijke communicatie, snelle levering en een uitstekende service. Deze mensen verkopen niet alleen maar hebben ook veel kennis van de producten en voeren heel vakkundig reparaties uit.